IPO-online.nl – Snel je IPO voor elkaar

Individuele Professionele Ontwikkeling (IPO)

Wij bieden voor Paramedici
 • ​Diëtisten
 • Huidtherapeuten
 • Ergotherapeuten
 • MBB’ers
  (Radiodiagnosten, radiotherapeuten en medisch nucleair werkers) ​
 • Logopedisten
 • Oefentherapeuten
 • Optometristen
 • Orthoptisten
 • Podotherapeuten
R

Begeleiding bij IPO fasen binnen de geldende kwaliteitscriteria vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP):

 • Module IPO Fase 1 & 2
 • Module IPO Fase 3 & 4
R

Welke geaccrediteerde begeleiding wil je?

R

Op een speciaal ontwikkelde online platform met diverse formats, activiteiten toolbox en IPO generators.

R

Direct aan de slag of in je eigen tijd & tempo werken aan je IPO.

R

Altijd op de hoogte over IPO & nog véél meer!

Ontmoet Jim in onderstaand filmpje!

IPO-online.nl | Snel je IPO voor elkaar! 2

Welk module wil je volgen?

Kies uit Online Begeleiding: IPO fase 1 & 2 òf IPO fase 3 & 4.

 

IPO-online.nl | Snel je IPO voor elkaar! 3

Online module IPO Fase 1 & 2

 • E-learning fase 1 & 2 doorlopen
 • IPO Activiteiten Toolbox
 • IPO Fase 1 & 2 Generator
 • Praktisch & stapsgewijs
 • 25 accreditatiepunten
Inhoud

In dit traject komt het invullen van IPO fase 1 & 2 aanbod m.b.v. een stappenplan en een korte inleiding over het CanMeds model, kwaliteitscriteria in de paramedische zorg, een bewezen reflectiemethode over je professioneel handelen i.c.m. talent- en loopbaanontwikkeling in de zorg. Er is een IPO platform met generators, toolbox en podcasts ontwikkeld die ervoor zorgen dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fase 1 & 2. Verder zijn er diverse formats gemaakt voor extra voorbeelden, alles om jou veel tijd te besparen!
Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Doelgroep
Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

Online Docent
Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg).

Toetsing / geaccreditatiepunten
100% doorlopen van de e-learning krijgen cursisten accreditatiepunten:

 • 5 per online begeleiding (5 SBU)
 • 10 vanuit IPO fase 1

en 10 niet-geaccreditatiepunten vanuit IPO fase 2.

Totaal 25 (accreditatie)punten.

Leerdoelen

Leerdoelen E-learning module:

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).
 4. Zelfstandig doorlopen van IPO fase 1 & 2 m.b.v. geavanceerde fase 2 generator en de slimme activiteiten toolbox.

Koop dit product nu voor slechts €99,- euro!

Heb je een grotere afname als praktijk (min. 3)? Krijg dan €10,- korting. Je betaald dan nog slechts €89,- euro per deelnemer!

Wil je meer persoonlijke coaching & begeleiding tijdens bijeenkomsten?

IPO-online.nl | Snel je IPO voor elkaar! 4

Online module IPO Fase 3 & 4

 • E-learning fase 3 & 4 doorlopen
 • IPO fase 4 Generator
 • IPO Evaluatie Tool
 • Praktisch & stapsgewijs
 • 15 accreditatiepunten
Inhoud

In dit traject kom je te weten welke bewijslasten je eenvoudig kunt opvoeren per ondernomen activiteit voor je professionele ontwikkeling in het PE-online portfolio van KP. Evalueren is niet alleen feiten op een rijtje zetten, maar kan veel simpeler en effectiever door een bepaalde evaluatie methode te kiezen. De ontwikkelde methode sluit nauw aan om IPO fase 4 op een leuke en eenvoudige manier te doorlopen.
Daarnaast is er een IPO platform met generators, toolbox en podcasts ontwikkeld die ervoor zorgen dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fase 4. Verder zijn er diverse formats gemaakt voor extra voorbeelden, alles om jou veel tijd te besparen!

Doelgroep
Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

Online Docent
Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg).

Toetsing /geaccreditatiepunten
100% doorlopen van de e-learning krijgen cursisten accreditatiepunten:

 • 5 per online begeleiding (5 SBU)

en 10 niet-geaccreditatiepunten vanuit IPO fase 4.

Totaal 15 (accreditatie)punten.

Leerdoelen

Leerdoelen E-learning module:

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deskundigheid bevorderende activiteiten i.c.m. bewijslasten uit fase 3 opgevoerd in de online portal van kwaliteitsregister paramedici (KP).
 2. G6Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer evaluatie data op competentieniveau geïnventariseerd vanuit het CanMed model, d.m.v. een ontwikkelde evaluatie methode, ter input voor leerdoel 3.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld evaluatieplan geschreven (fase 4) om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici. Verder zijn er nieuwe doelstellingen SMART opgesteld t.b.v. de nieuwe IPO fase cyclus (IPO fase 1 & 2).
 4. Zelfstandig doorlopen van IPO fase 3 & 4 m.b.v. geavanceerde fase 4 generator en de slimme activiteiten toolbox.

Koop dit product nu voor slechts €99,- euro!

Heb je een grotere afname als praktijk (min. 3)? Krijg dan €10,- korting. Je betaald dan nog slechts €89,- euro per deelnemer!

Wil je meer persoonlijke coaching & begeleiding tijdens bijeenkomsten?

Groep of Praktijk begeleiding

Wil je toch meer begeleiding? Er meer uithalen?
Als IPO experts hebben wij een talentenspel ontwikkeld voor de algehele paramedische zorg. Het spel werkt met een bewezen stappenplan om de IPO fasen op een leuke manier te doorlopen. Je krijgt persoonlijke ‘on the job’ coaching & begeleiding bij het invullen in kleine groepjes, als voor het creëren van meer werkplezier. Kijk snel op onze site voor meer informatie.

IPO-online.nl | Snel je IPO voor elkaar! 5

Zorgvriendelijke voorwaarden

 • Prijs is p.p. / genoemde tarieven zijn btw-vrij i.v.m. kort onderwijs certificering!
 • De IPO modules zijn persoonsgebonden met 3 maanden toegang tot ons mooie online IPO platform met alle mogelijke content.
 • Fraude, delen en/of misbruik van ons mooie platform is strafbaar. IP-adressen worden gekoppeld aan user accounts om misbruik te verifiëren. Er geldt ook een download limit per tool. Er berust Copyright© rechten op ons online IPO platform met zijn IPO Toolbox, formats en IPO generators.
 • Geen verborgen kosten of regeltjes. Wij werken en komen uit de zorg, willen aan dit mooie platform blijven werken voor jullie! We houden de voorwaarden daarom graag zorgvriendelijk, simpel en overzichtelijk en dat vragen wij dan ook van jou 🙂
 • Meer info, zie onze voorwaarden.

Welke begeleiding wil je?

Lage inverstering met heel veel extra’s !

Wil je toch liever op jouw locatie maar zonder Praktijk begeleiding?

Dat kan! Neem dan onderstaand contact met ons op na het aanschaffen van Groep Begeleiding. Er vindt dan geen maatwerk op praktijk- en teamniveau plaats. Deze optie is alleen beschikbaar bij min. vijf (5)  deelnemers. Er wordt alleen reiskosten vergoeding gevraagd.

w

FAQ (Veelgestelde vragen)

Wie zijn wij?

Begonnen als Podotalent, verder gegroeid naar Zorg voor Werkplezier om de hardwerkende zorgprofessional in hun kracht te zetten door zo efficiënt mogelijk aan kwaliteitszaken & professionalisering te werken door leuke en innovatieve (online) scholingen te organiseren met praktische hulpmiddelen (on- en offline tools). IPO-online.nl is daar een uitvloeisel van.

Wij zijn (paramedische) zorgprofessionals in hart en nieren. Op Zorg voor Werkplezier stellen wij onszelf aan je voor onder ‘Join The Revolution’.

Waarom: “Wij geloven dat de individuele professionele ontwikkeling (IPO) eenvoudiger, leuker en sneller kan”.

Hoe: “Daarom zijn wij ipo-online.nl gestart, om de hardwerkende paramedici te faciliteren bij de IPO fase 1,2, 3 en 4”.

Wat: “Er is een speciaal online platform opgericht met diverse formats, podcasts, activiteiten toolbox en IPO generators. Dat laatste bv. creëert een IPO document op basis van jouw antwoorden”.

Zijn wij commercieel?

Wij zijn een scholingsinstituut in de paramedische zorg. Wij komen uit de zorg (lees ‘Wie zijn wij?’) en alles is dus ook voor en door de zorgprofessionals ontwikkeld. Wij opereren ook alleen met mensen uit en voor de zorg. Wij zitten in werkgroepen / commisssies bij (beroeps)verenigingen en één van ons heeft nog een eigen praktijk in de Podotherapie te runnen. Wij betitelen onzelf eerder als maatschappelijk zorgondernemers, dan als commercieel.

Dat wij een inverstering van je vragen voor onze diensten is niet meer dan normaal. Er zit ontzetttend veel tijd, kennis en kunde om dit op touw te zetten. Wij willen deze revolutie (lees: meer zorg en meer werkplezier) samen met jullie maken. Daarom hopen wij ook op veel betrokkenheid en members om deze slag samen te maken.

Om kosten laag te houden, proberen wij op drie (3) verschillende varianten (zie bovenstaande prijstabel), ons aanbod voor ieder zorgprofessional betaalbaar te houden.

 

Scholingen in de buurt?

De vaste locaties bij Groep begeleiding zijn momenteel Oss (tussen Utrecht & Eindhoven) en Enschede (ten oosten tussen Zwolle en Arnhem). Wellicht wordt dit nog verruimd in westen van het land.

Wil je toch liever op jouw locatie zonder Praktijk begeleiding?
Dat kan! Neem dan onderstaand contact met ons op na het aanschaffen van Groep Begeleiding. Er vindt dan geen maatwerk op praktijk- en teamniveau plaats. Deze optie is alleen beschikbaar bij min. vijf (5)  deelnemers. Er wordt alleen reiskosten vergoeding gevraagd. De btw-vrije factuur zal dus bestaan uit min. 5 deelnemers en reiskosten naar locatie en terug.

Ik wil meer begeleiding achteraf?

Heb je Online begeleiding gekozen en wil je toch meer begeleiding achteraf?
Geen nood, dan hebben wij speciaal voor jou Groep begeleiding met gereduceerd tarief!
In plaats van €295,- betaal je nu nog €199,- om, naast je Online begeleiding, ook deel te nemen aan groepsbijeenkomsten met vaste locaties door NL. Je investering van €99,- kun je dus optimaal inzetten als korting!Deze voorwaarden geldt voor drie maanden vanaf je een module aanschaft.

Wil je meer begeleiding, ondanks ons aanbod?
Om kosten laag te houden, proberen wij op drie (3) verschillende varianten (zie ons prijstabel), ons aanbod voor ieder zorgprofessional betaalbaar te houden.
Bij meer coaching en begeleiding omtrent professionalisering (IPO ansich, inbedding van IPO & kwaliteitscriteria in personeelsbeleid, strategisch personeelsmanagement, ontwikkeling leertrajecten, etc..) staat het altijd vrij om ons te benaderen. Wij rekenen dan gewoon ons uurtarief.

Wat is een online IPO platform?

Wat je allemaal krijgt om je veel tijd te besparen!

N

Online begeleiding bij IPO

N

3 mnd toegang tot IPO platform

N

Lage investering met veel extra's

N

Direct aan de slag in je eigen tijd & tempo

I

Podcasts

In ons online IPO platform word je stapsgewijs meegenomen m.b.v. korte online video’s om de IPO fasen te doorlopen. Daarnaast ontvang je mails om je te herinneren welke bijeenkomst je kunt volgen om het stapsgewijs af te ronden. Na afloop vraag je online je certificaat van deelname aan met één simpele muisklik, wél zo handig!

Altijd up-to-date

Het online IPO platform© is opgebouwd aan de hand van de nieuwe sets kwaliteitscriteria 2020-2025*. Dat betekent dat je werkt in de meest recente richtlijnen volgens het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) die gelden voor alle paramedische beroepsgroepen.

*wanneer deze officieel beschikbaar is.

Tijdbesparing

Werk in je eigen tempo en tijd aan de IPO fasen op ons online IPO platform. Zo heb je zelf de controle over het proces en indeling van je agenda. Tussen de cliënten door, ‘s avonds, in het weekend of op vakantie in het buitenland werken aan je IPO 😉

Slimme content

Er zijn slimme Generators© ontwikkeld die automatisch je IPO document  vormgeven op basis van je ingevulde antwoorden. Dat scheelt ontzettend veel tijd en gedoe! Verder is er een Activiteiten Toolbox© ontwikkeld om doeltreffend, met tips en tricks, aan je benodigde activiteiten vanuit het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) te werken.

Volg ons

IPO-online.nl is een start-up die paramedische breed zorgprofessionals in hun kracht wil zetten door zo efficiënt mogelijk aan kwaliteitszaken & professionalisering te werken door innovatieve on- en offline scholingen (blended learning) te organiseren met praktische hulpmiddelen. Alles is pasklaar uitgewerkt, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou tijd te besparen.

Lancering ipo-online.nl

Waarom? Hoe? Wat?Waarom: “Wij geloven dat de individuele professionele ontwikkeling (IPO) eenvoudiger, leuker en sneller kan”. Hoe: “Daarom zijn wij ipo-online.nl gestart, om de hardwerkende paramedici te faciliteren bij de IPO fase 1,2, 3 en 4”. Wat: “Er is...

Contact

Een kopje koffie staat voor je klaar 🙂

Stuur ons een bericht

8 + 14 =

Contactgegevens

IPO-online.nl ©

hallo@ipo-online.nl

041 – 2238 008