Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

IPO scholing Fase 3 & 4 – Groep begeleiding – 23 juni 2020

23/06/2020 om 14:00 - 20:00

IPO scholing Fase 3 & 4 - Groep begeleiding - 23 juni 2020 1

Groep Begeleiding

In onze IPO Academie zijn diverse groep en praktijk begeleiding modules te volgen die, zowel professionele ontwikkeling, als persoonlijk leiderschap combineren.

IPO scholing Fase 3 & 4 - Groep begeleiding - 23 juni 2020 2

Groep module IPO Fase 3 & 4

✔  Fysieke groepsbijeenkomst m.b.v. een evaluatie spel
✔  Incl. diner + e-learning module IPO fase 3 & 4
✔  Persoonlijke coaching & begeleiding
✔  Kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
✔  Vaste locaties door NL (zie agenda)
✔  21 accreditatiepunten

IPO scholing Fase 3 & 4 - Groep begeleiding - 23 juni 2020 3

Docent
Ben Janssen, MSc.

“Als voormalig podotherapeut en paramedische zorgadviseur, wil ik de hardwerkende zorgprofessional in zijn kracht zetten en netwerken versterken als tegengeluid tegen het systematisch denken in de zorg.

Inhoud

Inhoud fase 3 & 4

E-learning Module IPO fase 3 & 4
In dit traject kom je te weten welke bewijslasten je eenvoudig kunt opvoeren per ondernomen activiteit voor je professionele ontwikkeling in het online portfolio van het KP.
In een online omgeving ga je effectief werken aan IPO fase 4. Door een online evaluatie methode ga je fase 4 op een snelle en eenvoudige manier te doorlopen. Tot slot wordt de generator van fase 4 stapsgewijs ingevuld met online begeleiding.

Spel en coaching Module IPO fase 3 & 4
In dit traject kom je te weten welke bewijslasten je eenvoudig kunt opvoeren per ondernomen activiteit voor je professionele ontwikkeling in het online PE-portfolio van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Daarnaast komt het progressiespel “Van evalueren kun je leren” aanbod. Evalueren is niet alleen feiten op een rijtje zetten, maar kan veel simpeler en effectiever door een bepaalde evaluatie methode te kiezen. De ontwikkelde methode sluit nauw aan om IPO fase 4 op een leuke, interactieve en eenvoudige manier te doorlopen.

Tot slot is er een IPO platform met generators, toolbox en podcasts ontwikkeld die ervoor zorgen dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fase 4. Verder zijn er diverse formats gemaakt voor extra voorbeelden, alles om jou veel tijd te besparen! 

Leerdoelen module e-learning

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deskundigheid bevorderende activiteiten i.c.m. bewijslasten uit fase 3 opgevoerd in de online portal van kwaliteitsregister paramedici (KP).
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer evaluatie data op competentieniveau geïnventariseerd vanuit het CanMed model, d.m.v. een ‘quick scan’ evaluatie methode, ter input voor leerdoel 3.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld evaluatieplan geschreven (fase 4) om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici. Verder zijn er nieuwe doelstellingen SMART opgesteld t.b.v. de nieuwe IPO fase cyclus (IPO fase 1 & 2).

Leerdoelen module spel en coaching

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan een interactief evaluatiespel om evaluatie data op competentieniveau vanuit het CanMed model te inventariseren.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan masterclass ‘evalueren kun je leren’ en instructies t.b.v. IPO en evalueren in de paramedische zorg.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan individuele- als groepsgesprekken m.b.t. professionele ontwikkeling in de paramedische zorg.
 4. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inbedding van activiteiten in dagelijkse praktijkvoering n.a.v. de gewenste situatie.

Doelgroep

Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

Docenten

 • Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg)
 • Mw. Patricia Gerritsen, MSc. in Onderwijskunde & Podotherapeut

Toetsing / accreditatiepunten

100% doorlopen van de e-learning en groepsbijeenkomst krijgen cursisten accreditatiepunten.

Vanuit ipo-online.nl:

 • 5 accr. punten per online begeleiding (5 SBU)
 • 6 accr. punten per groep begeleiding (6 SBU)

Vanuit KP:

 • 10 niet-geaccr. punten vanuit IPO fase 4.

Totaal 21 (accreditatie)punten.

Doelstellingen
Leerdoelen module:

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).
 4. Coaching en begeleiding met het doorlopen van IPO fase 1 & 2 m.b.v. geavanceerde fase 2 generator en de slimme activiteiten toolbox.
 5. Talentenspel met diepgang in je blinde vlekken, zwakte en sterkte i.r.t. je drijfveren en andere ccompetentieniveau’s.
 6. Talentenspel met kansen & bedreigingen analyse van de zorgomgeving i.r.t. de gekozen activiteiten.
 7. Activiteiten in dagelijkse praktijkvoering inbedden.
IPO Doelgroepen
 • ​Diëtisten
 • Huidtherapeuten
 • Ergotherapeuten
 • MBB’ers (Radiodiagnosten, radiotherapeuten en medisch nucleair werkers)
 • ​Logopedisten
 • Oefentherapeuten
 • Optometristen
 • Orthoptisten
 • Podotherapeuten

Wil je deelnemen?

Voeg toe aan je bestelling en selecteer je datum.

Voeg toe aan winkelmand

Event Gegevens

Gegevens

Datum:
23/06/2020
Tijd:
14:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Bekijk de evenement site

Organisator

ipo-online.nl
Telefoon:
041 2238 008
E-mail:
info@ipo-online.nl
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Bizztopia te Oss (tussen Utrecht & Eindhoven)
Oude Litherweg 2
Oss, Noord-Brabant 5346 RT Nederland
+ Google Maps
Bekijk locatie site