Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IPO Scholing Fase 1 & 2 | Groep Begeleiding | 4 oktober

04/10/2021 om 13:00 - 01/04/2027 om 19:00

IPO Fase 1 & 2

Groep Begeleiding

In onze academie zijn 2 modules te volgen; IPO Scholing Fase 1 & 2 en IPO scholing fase 3 & 4. Elke module kenmerkt zich met diverse begeleidingsvormen, IPO formats, IPO voorbeelden, etc.
IPO Fase 1 & 2

Groep module IPO Fase 1 & 2

✔  Fysieke groepsbijeenkomst m.b.v. een talentenspel
✔  Incl. diner + e-learning module IPO fase 1 & 2
✔  Persoonlijke coaching & begeleiding
✔  Kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
✔  Vaste locaties door NL (zie agenda)
✔  31 accreditatiepunten

IPO Scholing Fase 1 & 2 | Groep Begeleiding | 4 oktober 1

Docent Ben Janssen, MSc.

“Als voormalig paramedicus en adviseur in de zorg, wil ik de hardwerkende zorgprofessional in zijn kracht zetten en netwerken versterken. Ik geloof in samenwerking en passie hebben voor je vak.”

Inhoud

Inhoud fase 1 & 2

Deze module is incl. e-learning fase 1 & 2 & één groepsbijeenkomst.

E-learning Module IPO fase 1 & 2
Dit traject sluit nauw aan op de gestelde (en meest recente) eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Met een bewezen stappenplan en een korte inleiding over professionalisering in paramedische zorg ga je direct online aan de slag. Je kunt deze module elk moment volgen en weer afsluiten! Beheer dus je eigen tijd om aan deze module te werken, tussen patiënten door, in het weekend, s’avonds, de keuze is reuze en aan jou!

Het online IPO platform © kenmerkt zich door zijn diverse IPO formats, voorbeelden en video’s die je alles stapsgewijs uitleggen. Daarnaast is er een Activiteiten Toolbox om je activiteiten vanuit het kwaliteitseisen te halen en IPO Generator fase 2. Dit laatste bijvoorbeeld creëert automatisch een fase 2 document, die je direct naar KP (pe-online) kunt uploaden. Alles is pasklaar gemaakt om jou veel tijd te besparen!

Groepsbijeenkomst; Spel en coaching Module IPO fase 1 & 2
In dit traject komt het thema “Werkplezier komt niet vanzelf” aanbod. Om van werkdruk naar werkplezier te gaan, moet u werken aan wat u wél wilt. Echter, in de waan van de dag is het lastig om achter uw computer te bedenken waar u over 2 á 3 jaar wilt staan en wat uw drijfveren nu werkelijk zijn.

Een speciaal ontwikkelde talentenspel in de paramedische zorg helpt om inzicht te krijgen in uw drijfveren, competenties en talenten. Verder is er een IPO toolbox ontwikkeld die ervoor zorgt dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fasen 1 en 2, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou veel tijd te besparen!

Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige, efficiënte en leuke manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Leerdoelen module e-learning

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).

Leerdoelen module spel en coaching

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar passie, ambitie en drijfveren.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in leerdoelen 1 t/m 2 i.r.t. het CanMeds model binnen de paramedische zorgomgeving.
 4. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht in zijn of haar kansen en bedreigingen m.b.t. de huidige zorgomgeving i.r.t. de gekozen KP activiteiten.
 5. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inbedding van activiteiten in dagelijkse praktijkvoering.
 6. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan masterclass ‘Werkplezier komt niet vanzelf’ en instructies t.b.v. IPO en talentontwikkeling in de paramedische zorg.
 7. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan individuele- als groepsgesprekken m.b.t. professionele ontwikkeling in de paramedische zorg.

Doelgroep

Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

Docenten

 • Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg)
 • Mw. Patricia Gerritsen, MSc. in Onderwijskunde & Podotherapeut

Toetsing / accreditatiepunten

100% doorlopen van de e-learning en groepsbijeenkomst krijgen cursisten accreditatiepunten.

Vanuit ipo-online.nl

 • 5 accr. punten per online begeleiding (5 SBU)
 • 6 accr. punten per groep begeleiding (6 SBU)

Vanuit KP:

 • 10 accr. punten vanuit IPO fase 1
 • 10 niet-geaccr. punten vanuit IPO fase 2.

Totaal 31 (accreditatie)punten.

Doelstellingen

Leerdoelen module:

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).
 4. Coaching en begeleiding met het doorlopen van IPO fase 1 & 2 m.b.v. geavanceerde fase 2 generator en de slimme activiteiten toolbox.
 5. Talentenspel met diepgang in je blinde vlekken, zwakte en sterkte i.r.t. je drijfveren en andere ccompetentieniveau’s.
 6. Talentenspel met kansen & bedreigingen analyse van de zorgomgeving i.r.t. de gekozen activiteiten.
 7. Activiteiten in dagelijkse praktijkvoering inbedden.
IPO Doelgroepen
 • ​Diëtisten
 • Huidtherapeuten
 • Ergotherapeuten
 • MBB’ers (Radiodiagnosten, radiotherapeuten en medisch nucleair werkers)
 • ​Logopedisten
 • Oefentherapeuten
 • Optometristen
 • Orthoptisten
 • Podotherapeuten

Wil je deelnemen?

Voeg toe aan je bestelling en selecteer je datum.

Voeg toe aan winkelmand

Event Gegevens

Gegevens

Begin:
04/10/2021 om 13:00
Einde:
01/04/2027 om 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

ipo-online.nl
Telefoon
041 2238 008
E-mail
info@ipo-online.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bizztopia te Oss (tussen Utrecht & Eindhoven)
Oude Litherweg 2
Oss, Noord-Brabant 5346 RT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
error: Content is protected for ipo-online.nl ©!