Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

IPO Scholing Fase 1 & 2 | groep begeleiding | 04-08-22

04/08/2022 om 09:00 - 15:00

IPO Fase 1 & 2

Groep Begeleiding

In onze IPO Academie zijn diverse groep en praktijk begeleiding modules te volgen die, zowel professionele ontwikkeling, als persoonlijk leiderschap combineren.

IPO Scholing Fase 1 & 2 | groep begeleiding | 04-08-22 1

Groep module IPO Fase 1 & 2

✔  Fysieke groepsbijeenkomst m.b.v. een talentenspel
✔  Incl. diner + e-learning module IPO fase 1 & 2
✔  Persoonlijke coaching & begeleiding
✔  Kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
✔  Vaste locaties door NL (zie agenda)
✔  31 accreditatiepunten

IPO Scholing Fase 1 & 2 | groep begeleiding | 04-08-22 2

Docent Ben Janssen, MSc.

“Als voormalig paramedicus en adviseur in de zorg, wil ik de hardwerkende zorgprofessional in zijn kracht zetten en netwerken versterken. Ik geloof in samenwerking en passie hebben voor je vak.”

Inhoud

Inhoud fase 1 & 2

E-learning Module IPO fase 1 & 2
In dit traject komt het invullen van IPO fase 1 & 2 aanbod m.b.v. een stappenplan en een korte inleiding over het CanMeds model, kwaliteitscriteria in de paramedische zorg, een bewezen reflectiemethode over je professioneel handelen i.c.m. talent- en loopbaanontwikkeling in de zorg en het online IPO platform met zijn IPO formats, toolbox en generators.
Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Spel en coaching Module IPO fase 1 & 2
In dit traject komt het thema “Werkplezier komt niet vanzelf” aanbod. Om van werkdruk naar werkplezier te gaan, moet u werken aan wat u wél wilt. Echter, in de waan van de dag is het lastig om achter uw computer te bedenken waar u over 2 á 3 jaar wilt staan en wat uw drijfveren nu werkelijk zijn.

Een speciaal ontwikkelde talentenspel in de paramedische zorg helpt om inzicht te krijgen in uw drijfveren, competenties en talenten. Verder is er een IPO toolbox ontwikkeld die ervoor zorgt dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fasen 1 en 2, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou veel tijd te besparen!

Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige, efficiënte en leuke manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Leerdoelen module e-learning

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).

Leerdoelen module spel en coaching

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar passie, ambitie en drijfveren.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in leerdoelen 1 t/m 2 i.r.t. het CanMeds model binnen de paramedische zorgomgeving.
 4. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht in zijn of haar kansen en bedreigingen m.b.t. de huidige zorgomgeving i.r.t. de gekozen KP activiteiten.
 5. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inbedding van activiteiten in dagelijkse praktijkvoering.
 6. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan masterclass ‘Werkplezier komt niet vanzelf’ en instructies t.b.v. IPO en talentontwikkeling in de paramedische zorg.
 7. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan individuele- als groepsgesprekken m.b.t. professionele ontwikkeling in de paramedische zorg.

Doelgroep

Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

Docenten

 • Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg)
 • Mw. Patricia Gerritsen, MSc. in Onderwijskunde & Podotherapeut

Toetsing / accreditatiepunten

100% doorlopen van de e-learning en groepsbijeenkomst krijgen cursisten accreditatiepunten.

Vanuit ipo-online.nl

 • 5 accr. punten per online begeleiding (5 SBU)
 • 6 accr. punten per groep begeleiding (6 SBU)

Vanuit KP:

 • 10 accr. punten vanuit IPO fase 1
 • 10 niet-geaccr. punten vanuit IPO fase 2.

Totaal 31 (accreditatie)punten.

Doelstellingen
Leerdoelen module:

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).
 4. Coaching en begeleiding met het doorlopen van IPO fase 1 & 2 m.b.v. geavanceerde fase 2 generator en de slimme activiteiten toolbox.
 5. Talentenspel met diepgang in je blinde vlekken, zwakte en sterkte i.r.t. je drijfveren en andere ccompetentieniveau’s.
 6. Talentenspel met kansen & bedreigingen analyse van de zorgomgeving i.r.t. de gekozen activiteiten.
 7. Activiteiten in dagelijkse praktijkvoering inbedden.
IPO Doelgroepen
 • ​Diëtisten
 • Huidtherapeuten
 • Ergotherapeuten
 • MBB’ers (Radiodiagnosten, radiotherapeuten en medisch nucleair werkers)
 • ​Logopedisten
 • Oefentherapeuten
 • Optometristen
 • Orthoptisten
 • Podotherapeuten

Wil je deelnemen?

Voeg toe aan je bestelling en selecteer je datum.

Voeg toe aan winkelmand

Event Gegevens

Gegevens

Datum:
04/08/2022
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

ipo-online.nl
Telefoon:
041 2238 008
E-mail:
info@ipo-online.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bizztopia te Oss (tussen Utrecht & Eindhoven)
Oude Litherweg 2
Oss, Noord-Brabant 5346 RT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
error: Content is protected for ipo-online.nl ©!