IPO Fase 1 & 2 | Online begeleiding

125.00

IPO Fase 1 & 2

Online Module IPO fase 1 & 2

Dit traject sluit nauw aan op de gestelde (en meest recente) eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 & 2 kunt doorlopen. Met een bewezen stappenplan en een korte inleiding over professionalisering in paramedische zorg ga je direct online aan de slag.  Je kunt deze module elk momemt volgen en weer afsluiten! Beheer dus je eigen tijd om aan deze module te werken, tussen patiënten door, in het weekend, s’avonds, de keuze is reuze en aan jou! Het online IPO platform © kenmerkt zich door zijn diverse IPO formats, voorbeelden en video’s die je alles stapgewijs uitleggen. Daarnaast een Activiteiten Toolbox om je activiteiten vanuit het kwaliteitseisen te halen en IPO Generator fase 2. Dit laatste bijvoorbeeld creëert automatisch een fase 2 document, die je direct naar KP (pe-online) kunt uploaden. Alles is pasklaar gemaakt om jou veel tijd te besparen!

Artikelnummer: online-fase12 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

IPO fase 1 & 2 – Individuele Professionele Ontwikkeling

 • E-learning fase 1 & 2
 • Praktisch & stapsgewijs
 • Volg elk gewenst moment
 • Diverse IPO voorbeelden, formats & tools
 • Automatisch accreditatie punten toegekend


Inhoud IPO fase 1 & 2

Online Module IPO fase 1 & 2

Dit traject sluit nauw aan op de gestelde (en meest recente) eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 & 2 kunt doorlopen. Met een bewezen stappenplan en een korte inleiding over professionalisering in paramedische zorg ga je direct online aan de slag.  Je kunt deze module elk moment volgen en weer afsluiten! Beheer dus je eigen tijd om aan deze module te werken, tussen patiënten door, in het weekend, s’avonds, de keuze is reuze en aan jou! Het online IPO platform © kenmerkt zich door zijn diverse IPO formats, voorbeelden en video’s die je alles stapsgewijs uitleggen. Daarnaast een Activiteiten Toolbox om je activiteiten vanuit het kwaliteitseisen te halen en IPO Generator fase 2. Dit laatste bijvoorbeeld creëert automatisch een fase 2 document, die je direct naar KP (pe-online) kunt uploaden. Alles is pasklaar gemaakt om jou veel tijd te besparen!

Leerdoelen module e-learning

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).

Doelgroep

Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis vereist.

Docenten

 • Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg).

Toetsing / accreditatiepunten

Na het volledig doorlopen van de e-learning krijgen cursisten automatisch accreditatiepunten toegekend.

Vanuit ipo-online.nl (C1):

 • 5 accr. punten per online begeleiding (5 SBU)

Vanuit KP (C2):

 • 10 accr. punten vanuit IPO fase 1
 • 10 niet-geaccr. vanuit IPO fase 2.

Totaal 25 (accreditatie)punten.

C1: bij- en nascholingen.

C2: overige deskundigheidsbevorderende activiteiten.

63 / 100
error: Content is protected for ipo-online.nl ©!