IPO Fase 1 & 2 | Praktijk begeleiding

299.00

Uitverkocht

Artikelnummer: praktijk-fase1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

IPO fase 1 & 2 – Individuele Professionele Ontwikkeling

 • Leuk en praktisch IPO fase 1 & 2 doorlopen
 • IPO Activiteiten Toolbox
 • IPO Fase 2 Generator
 • 31 Accreditatie – punten
 • … en nog veel meer!

 

Inhoud fase 1 & 2

Online Module IPO fase 1 & 2
In dit traject komt het invullen van IPO fase 1 & 2 aanbod m.b.v. een stappenplan en een korte inleiding over het CanMeds model, kwaliteitscriteria in de paramedische zorg, een bewezen reflectiemethode over je professioneel handelen i.c.m. talent- en loopbaanontwikkeling in de zorg en het online IPO platform met zijn IPO formats, toolbox en generators.
Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige en efficiënte manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.

Spel en coaching Module IPO fase 1 & 2
In dit traject komt het thema “Werkplezier komt niet vanzelf” aanbod. Om van werkdruk naar werkplezier te gaan, moet u werken aan wat u wél wilt. Echter, in de waan van de dag is het lastig om achter uw computer te bedenken waar u over 2 á 3 jaar wilt staan en wat uw drijfveren nu werkelijk zijn.

Een speciaal ontwikkelde talentenspel in de paramedische zorg helpt om inzicht te krijgen in uw drijfveren, competenties en talenten. Verder is er een IPO toolbox ontwikkeld die ervoor zorgt dat er zéér efficient gewerkt kan worden aan IPO fasen 1 en 2, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou veel tijd te besparen!

Dit traject sluit nauw aan op de gestelde eisen vanuit Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige, efficiënte en leuke manier de IPO fasen 1 en 2 kunt doorlopen.
​​​​​​​

Leerdoelen module e-learning

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied vanuit het CanMeds model in relatie tot de paramedische zorgomgeving.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een reflectie gemaakt van gekregen feedback in relatie tot zijn eigen inzichten in professioneel handelen vanuit leerdoel 1 (IPO fase 1).
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer een SMART opgesteld ontwikkelingsplan geschreven om te kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van het kwaliteitsregister paramedici voor de komende 5 jaar (IPO fase 2).

Leerdoelen module spel en coaching

 1. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar passie, ambitie en drijfveren.
 2. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in zijn of haar sterke en minder ontwikkelde competenties binnen zijn eigen vakgebied.
 3. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht verkregen in leerdoelen 1 t/m 2 i.r.t. het CanMeds model binnen de paramedische zorgomgeving.
 4. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inzicht in zijn of haar kansen en bedreigingen m.b.t. de huidige zorgomgeving i.r.t. de gekozen KP activiteiten.
 5. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer inbedding van activiteiten in dagelijkse praktijkvoering.
 6. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan masterclass ‘Werkplezier komt niet vanzelf’ en instructies t.b.v. IPO en talentontwikkeling in de paramedische zorg.
 7. Aan het eind van de cursus heeft de deelnemer deelgenomen aan individuele- als groepsgesprekken m.b.t. professionele ontwikkeling in de paramedische zorg.

Doelgroep

Alle HBO paramedische beroepsgroepen die vallen onder het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Geen voorkennis verreist.

 

Docenten

 • Dhr. Ben Janssen, MSc. in Healthcare Management (expertise: paramedische zorg)
 • Mw. Patricia Gerritsen, MSc. in Onderwijskunde & Podotherapeut

 

Toetsing / accreditatiepunten

100% doorlopen van de e-learning en groepsbijeenkomst krijgen cursisten accreditatiepunten:

 • 5 per online begeleiding (5 SBU)
 • 6 per groep begeleiding (6 SBU)
53 / 100
error: Content is protected for ipo-online.nl ©!